Marija Šerifović je odnela pobedu na Pesmi Evrovizije, puni koncertne dvorane, prodorna je i čini se nikada nema strah. Međutim, pevačica i dugogodišnja članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" ima ogromnu tremu pred svaki koncert koja joj prouzrokuje zdravstveni problem. 

Naime, u emisiji Ognjena Amidžića dobila je pitanje od koleginice i prijateljice Jovane Pajić koje ju je iznenadilo.

"Šta te strefi pred svaki koncert? Reci ljudima, da shvate da nisi od kamena", upitala ju je Jovana, a Marija je bila sasvim iskrena.

"Kakvo si ti, Jovana, đubre! Ja pred svaki koncert imam dijareju, stvarno! Jednom mi je tako koncert kasnio, bude baš problem, bend je svirao uvod, taj uvod je jako dugo trajao", kazala je Marija.

"Ja se paralizujem. Meni skače temperatura, ne pitajte me kako sam izdržala nedavne koncerte. To je trema, užas",  zaključila je Šerifovićeva u emisiji.

Marija je ranije priznala da je veoma ranjiva i da svoje borbe vodi daleko od očiju javnosti.

"Može dosta toga da me poljulja, ljudi me doživljavaju kao bezobraznu, bahatu, drsku, nevaspitanu, ali nisam takva! Samo sam brzopleta, nemam živaca i ne volim spore ljude. Ranjiva sam i emotivna, možda sam emotivnija od svakog koga poznajem, ali mi je lakše da stvari koje me dovedu u takvo stanje procesuiram sama, bez igde ikoga", rekla je za Alo! nedavno Marija koja je priznala da je jako teško podnosila emotivne prevare.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna