Sara Jovanović, poznatija pod umetničkim imenom Sara Jo, nedavno je bila gost na Marijinom koncertu u Beogradu, što pre deset godina nije mogla ni da zamisli. Baš tada, kada je Sara činila svoje prve korake na javnoj sceni, ona i Marija imale su nesuglasice.

"Ja sam bila presrećna što me je umetnica kao što je Marija pozvala da budem gost na njenom koncertu, uprkos tome što početak našeg druženja nije bio baš najsjajniji. Tokom takmičenja za Prvi glas Srbije, dogodio se jedan nesrećni lajv u kojem sam ja pevala Marijinu pesmu, što je ona na Tviteru prokomentarisala ne baš tako sjajno. Mi smo to izgladile i deset godina kasnije bila sam gost na njenom koncertu", ispričala je Sara za "Alo".

Upravo na Marijinom koncertu Saru je, pred izlazak na binu, zaprosio jedan momak iz publike.

"Prvi put mi se dogodilo da me neko zaprosi i lep je osećaj. Taj dečko je bio presimpatičan, hrabar i zapravo je on ukrao šou te večeri", iskrena je bila pevačica.

Sara se poslednjih nekoliko meseci zabavlja sa plesačem iz Slovenije Žigom Sotlarom, sa kojim je pre nego što se rodila ljubav imala samo poslovnu saradnju.

sara jo 3
Instagram / sarajoofficial 

"Kada smo se nas dvoje upoznali bili smo već u vezama, a ja kada sam zauzeta lojalna sam, i vidim i osećam samo tu jednu osobu. Sarađivali smo, a kada sam ja izašla iz svoje priče, a on iz svoje, upalili su mi se senzori. Zapravo, osetila sam koliko on dobro miriše, a to je prvo što primetim kod muškarca", rekla je pevačica za pomenuti medij.

Sara je ispričala i da joj je jedan poznati fudbaler slao poruke, na koje, kako kaže, nije odgovarala, ali nije želela da otkrije njegovo ime.

"Tačno je da mi je pisao, ali mi nije slao intimne fotografije. Možda mu se nisam dovoljno dopala. (smeh) Slao mi je one emotikone, ali je na svaki samo dobio 'seen'", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna