Salma Hajek (55) se slikala sa svojom ćerkom Valentinom (14), prvi put, za naslovnicu meksičkog izdanja časopisa Vog. Holivudska diva je u intervjuu otkrila i kako se njih dve slažu i da li će ćerka poći njenim stopama.

"Još od malena ona sama bira svoju odeću i to mi se uvek sviđalo", priča Salma. Sada, kad je tinejdžerka, Valentina ume da "ukrade" poneki komad iz mamine garderobe koja je puna dizajnerske odeće. Da podsetimo, tata je Fransoa-Anri Pino, vlasnih modnih brendova Balensijaga, Botega Veneta, Guči, Aleksandar Mekvin i Iv Sen Loran.

"Stalno se svađamo oko odeće", kaže Salma, "ona mi sve uzme". Dve meksičke lepotice dele i druga interesovanja. Obe, naravno, govore španski, pa vole da tako dele tajne kad su u društvu. Valentina sa tatom priča na francuskom, ali je ne zanima njegov biznis. Želela bi da studira glumu i režiju, ali je zanimaju i socijalni problemi. Često volontira u narodnim kuhinjama, brinu je muke beskućnika.

Salma uživa u materinstvu, kaže da joj odgovara što je ono došlo kasnije u njenom životu. "Do rođenja Valentine već sam ostvarila najveće profesionalne želje i bila spremna i da se odreknem glumačke karijere", iskrena je zvezda. "Međutim, muž me je nagovorio da se vratim na posao. Smatrao je da bi mi, u nekom trenutku, mogla nedostajati moja profesija. A ona mi i dalje daje prostor za kreativnost, jer ja sam umetnica."

Instagram / Voguemexico, Foto: nicobustos, Profimedia Sa ćerkom Valentinom prvi put na naslovnici Voga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna