Jelena Karleuša obeležava danas 27 godina karijere. Na današnji dan je izašao njen prvi album, a u objavi na Instagramu, ona se podsetila tog vremena. Najveću zahvalnost oseća prema majci Divni, koja je za njenu prvu ploču pozajmila novac kako bi ispunila ćerki san.

"Verovala je i nije pogrešila. Za prva TV pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem", napisala je Jelena. "Nisam sumnjala ni jedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i ustajanja…

Ali i najvećih uspeha, fanova koje kao ja nema niko, pomeranja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu. Ali sve vi to dobro znate… bili ste uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bila svuda zabranjena, ocrnjena, napadana i kad sam bila na “vrhu sveta” sa velikim hitovima, najvećim koncertima, najhrabrijim projektima…

Da citiram samu sebe - "bez vas sam bila samo ideja, a sa vama sam revolucija!", piše Jelena. "Ovih 27 godina je bilo i Viva la diva i All about Diva, a sada dolazi Alpha. Ne znam obično, ne znam mirno… Čudna sam i burna, neshvaćena zauvek, ali uvek SVOJA. Hvala za prvih 27 godina puta…", navela je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna