Jelena Karleuša je teško doživela smrt majke Divne, a njihovu porodicu obeležila je rana tragedija zbog koje se nikad nisu do kraja oporavili.

Naime, i Divnin otac Jurij i njegov rođeni brat bili su vojni piloti i obojica su nastradali na zadatku, u istom danu, u razmaku od samo par sati. Divnina sestra Danijela ispričala je kako, nakon ovog strašnog gubitka, njihova baka godinama uopšte nije govorila.

Danijela je bila tek napunila tri meseca, dok je Divna bila desetogodišnja devojčica pa je i preuzela brigu o mlađoj sestri. Majka Darina ostala je udovica u 29. godini ali se više nikad nije udavala. Vojska ih je ipak zbrinula, pa su na Novom Beogradu dobili komforan stan. Divna je završila Devetu beogradsku gimnaziju, a na trećoj godini Pravnog fakulteta zaposlila se u „Radio-Beogradu“ na čuvenoj stanici 202. Uspešno se bavila marketingom, neko vreme radila je i na televiziji, a pisala je tekstove i za mnoge estradne zvezde.

Međutim, Jelena je govorila kako ju je ubijalo da gleda majku, tetku i baku kako se muče. "Najviše me je nervirala nemaština", napisala je svojevremeno na Instagramu. "Bila sam skromna devojčica koja im nije tražila ništa... ", zabeležila je pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna