Anja Mit je rođena Beograđanka, ali kaže da sebe jednog dana vidi u manjoj, seoskoj sredini.

"Svakog dana u periodu špica u saobraćaju, koji je danas 12 sati tokom dana, izgovorim "Idem na selo, momentalno". Volela bih da živim u selu, ali za nekih tridesetak godina. Imam još mnogo toga da završim u gradu, pa da na miru gledam unuke u svojoj seoskoj kućici. Mislim da ljudi na selu žive neuporedivo iskrenije, zdravije i opuštenije od nas koji trčimo na sto strana u toku jednog dana i na kraju se život svodi na trčanje bez prisutnosti i postojanosti", rekla je glumica za "Magazin Novosti".

Budući da je stalno izložena komentarima javnosti, osvrnula se na to kako se sa njima nosi.

"Niko do sada nije uspeo da me pokoleba, kako delom tako i komentarom. "Da sam ja na tvom mestu" je rečenica na koju odgovaram "Pa budi na mom mestu pa pričaj"... Vreme društvenih mreža, kada svako ima slobodu i pristup javnog ismevanja, vređanja, ponižavanja, je zastrašujuće surovo. Problem je u tome što deca žive gledajući tako nešto i odrastaju u vremenu osude bez ikakvog razloga, i smatram da cenzura komentarisanja treba da postoji. A vetar u leđa mi daju moji dragi ljudi, ali i sama sebi dignem sidro jer bez vere i sigurnosti u sebe ne možemo ka svom cilju", iskrena je bila Anja.

Novi dečko Anje Mit
ATA / Antonio Ahel 

Glumica Anja Mit se, podsetimo, proslavila ulogom u seriji "Komšije", zatim je imala zapaženu ulogu u seriji "Istine i laži", a televizijska publika je trenutno gleda u popularnoj seriji "Kolo sreće".

Kako je navela, do sada nije dobijala neke ekstremne zahteve kada su uloge u pitanju, a uveliko se priprema i za jedan novi projekat o kojem još ne sme da otkriva detalje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna