Mustafa Sandal rešio je da ozvaniči ljubav sa 19 godina mlađom izabranicom Melis Sutšurup. Oni će se venčati 3. juna u Rimu, a veliku svabbu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, pišu turski mediji. Mustafa je sa lepom plavušom u vezi tri godine, a verili su se u februaru 2022. 

Zanimljivo je da Melis 7. juna slavi rođendan, pa će jun za ovaj par biti prepun lepih i radosnih momenta. Mustafa je svojoj izabranici prošle godine rođendan čestitao nežnom i romantičnom porukom: "Jednog dana u tvoj svet uđe jedna žena i s tobom podeli i srce i dušu. Shvatiš da su ljubav i hrabrost te žene, zapravo, lepet anđeoskih krila koji te stalno diže u visine."

Emina i Mustafa razveli su se 2018. godine nakon decenije braka. Pevačica ne skriva da je razvod podnela teško.

"Dan razvoda je bio katastrofalan za mene, za to sam se spremala dve godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je. Nije plakao, ali je tugovao, videla sam da mu nije bilo lako. Sudija je rekao: ‘Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje’", otkrila je pevačica nakon razvoda kojoj ipak smeta interesovanje za njen privatni život.

Melis je, svojevrmeno, podelila na svom Instagram nalogu i pozivnicu za venčanje, koja je otkrila sve detalje.

Instagram / melissutsurup Verenica Mustafe Sandala, Melis Sutsurup je 19 godina mlađa od njega.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Mustafa Sandal, turska zvezda s kojom Emina Jahović ima dva sina, po svoj prilici je spreman da se ponovo zakune na večnu ljubav.