Popularna pevačica Emina Jahović je bila u braku sa poznatim turskim pevačem Mustafom Sandalom i sa njim ima dva sina, piše Lepa & Srećna. Posle razvoda, Emina je bila u vezi sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, sa kojim je u međuvremenu raskinula. Međutim, turski mediji pišu da je Emina ponovo sa Sadetinom, mada možda raskida nije ni bilo nego par vešto krije intimu od javnosti.

Naime, Emina je najnovijom slikom na Instragramu pokrenula mnoga pitanja. Pevačica se slikala u dugačkoj, čipkanoj beloj toaleti koja neodoljivo podseća na venčanicu. Elegantna haljina sa romantičnim vezom, korsetom i ogromnom upečatljivom mašnom na jednom ramenu je očarala mnoge. A šlic na haljini je otkrio Eminine izvajane noge.

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Na sledećoj strani pogledajte kako izgleda Eminina bela haljina!

PageBreak

Mnoge dame su se posebno zaljubile u srebrne sandale koje podsećaju na cipele za ples, dok je Emina ovim izborom svima dala ideju da i cipele u drugoj boji, koja nije bela, mogu lepo da se uklope sa venčanicom.

Beli i jednostavan buket, koji je aranžiran poput bidermajera, odlično se uklopio u ceo izgled. Emina je kosu vezala u visoku punđu i pustila je šiške da padaju sa strane.

Zbog ove slike mnogi su pitali Eminu da li se udaje... Njenog odgovora na te komentare nema. Međutim, udavala se Emina za Sadetina ili ne, moramo da priznamo da izgleda lepo, dok je u ovom modnom stilu osvojila simpatije svojih obožavatelja.

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Izvor: Lepa & Srećna