Dve velike i skupocene nekretnine predstavljaju predmet sudskog spora u kojem  Emina Jahović, posle razvoda, pokušava da se izbori za svoj deo imovine stečene u braku sa Mustafom Sandalom.

Srpska pevačica je sa mužem Turčinom živela u ogromnoj vili na Bosforu, vrednoj 16 miliona evra, dok je u muzički studio u kojem su nastale sve njene pesme uloženo četiri miliona. Kako mediji prenose, Mustafa sada želi da se i kuća i studio prodaju, a zatim kupe stanovi. Emina, pak, traži da ostane u toj kući sa sinovima Javuzom i Jamanom.

"Emina je angažovala nekoliko advokata koji će pokušati na sudu da dokažu da je reč o imovini stečenoj u braku, koju ne može da otuđi bez njene saglasnosti", objavio je Informer. Reč je o velikoj kući sa bazenima i divnim pogledom na ceo grad.

"Emina je mnogo uložila u studio i ni u najgorem košmaru nije mogla da sanja da će Mustafa pokušati da joj ga oduzme. Sve što je zaradila u braku od pesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci. A za to vreme je Mustafa svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko sem njega ne zna koliko je novca na taj način sakrio od Emine", navodi pomenuti list.

U međuvremenu, mediji su objavili kako se Mustafa ženi, dok Emina još nije našla novu ljubav svog života.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna