Već dugo se po medijima provlači vest da je Emina Jahović u lošim odnosima sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom zbog neplaćanja alimentacije. Pevačica je sada otkrila šta se zapravo dešava.

Emina je gostujući u jutarnjoj emisiji na Prva Tv, poželela svim damama srećan 8.mart i rekla da ne želi da kvari lepu energiju ovog dana sa takvim temama, ali kada je voditelj upitao da li je Mustafa dobar otac i da li ispunjava svoje dužnosti prema dečacima, pevačica je odgovorila:

"Da naravno! On je uvek tu za decu! To što je on posvećen otac i njegov odnos sa dečacima nema veze sa plaćanjem alimentacije", otkrila je Emina i dodala:

"Bojim se da Mustafa alimentaciju nije ozbiljno shvatio, ali država Turska je vrlo striktna kada su takve stvari u pitanju. Mislim da ćemo mi to ipak izgladiti, ali sada je na institucijama da repe to pitanje."

Lepa pevačica je takođe otkrila da se oporavlja od korona virusa, da ima povećanu koncentraciju antitela u organizmu i da zato planira dolazak u Srbiju jer se puno uželela svoje porodice. Ali naglasila je da će još dugo nositi masku jer zna kako izgleda kada se osećaš dobro ali si i dalje zarazan po druge osobe u svojoj okolini.

Izvor: Lepa&Srećna