Kada su u junu 2018. godine Emina Jahović i Mustafa Sandal objavili da se razvode nakon decenije braka, naglasili su da će ostati prijatelji, pre svega zbog sinova Javuza i Jamana. Iako se u početku činilo da će uspeti da održe dobre odnose, vreme ih je demantovalo. Nakon nedavnog objavljivanja vesti daje Emina tužila bivšeg supruga zbog neplaćenih alimentacija bilo je jasno da su daleko od prijateljskih odnosa.

To je zaintrigiralo turske medije, koji po svaku cenu, tačnije, 100.000 evra, žele da čuju detalje iz njihovog braka, odnosno, kakav je zaista Mustafa Sandal.

Turska izdavačka kuća ponudila je samo za pisanje autobiografije Emini 100.000 evra.

"Mustafa i Emina su velike zvezde u Turskoj i njihov život dok su bili zajedno privlačio je pažnju javnosti, a posebno tek posle razvoda. Javnost je bila šokirana kada je saznala da Mustafa nije plaćao alimentaciju za decu, s obzirom na to da je posle razvoda bila takva presuda, na koju se on oglušio. Ovo je bila inicijalna kapisla za ovu tursku izdavačku kuću da Emini ponudi veliku svotu novca, kako bi otkrila kakav je bio njen život sa Mustafom i da li je imala problema tokom braka koje je krila - kaže izvor blizak ovom nekadašnjem bračnom paru za Blic i istakao da ona razmišlja da li da prihvati ponudu.

"Emina još razmišlja da li da prihvati ovu ponudu, jer joj zvuči primamljivo. Izdavači žele da dobiju odgovor u što kraćem roku, pa će Emina do kraja sledećeg mesec doneti konačnu odluku, kao što su i tražil izdavači" rekao je izvor.

Mustafa je kao razlog za neplaćene alimentacije naveo finasijsku krizu usled korone, što je Eminu, koje je u početku ćutala, navelo da se predomisli i kaže svoje mišljenje.

- Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da sada nije u krizi! Verujem da će pobediti pravda. Ne borim se na sudu samo za sebe, već za sve žene koje su u sličnoj situaciji - rekla je turskim medijima pevačica.

 Izvor: Lepa&Srećna