Najradosniji hrišćanski praznik koji se tradicionalno obeležava u krugu porodice uz mnogo radosti i smeha, za pevačicu Jovanu Tipšin više nikada neće biti isti. Ona je 2021. godine ostala bez majke za koju je bila jako vezana, a Uskrs su provodile uvek zajedno.

"Fali mi mama, otac, deo porodice. Ali se radujem, jer znam da u nedelju čekam Vaskrs i da ćemo jednog dana svi biti zajedno. Nosim dete u sebi, prisećam se uspomena, sećam se prošlosti. Koliko god da mi fale, znam da su tu negde. Moja mama se uvek radovala, uvek je spremala veliku trpezu za praznike", otkrila je Jovana za "Premijeru". Ona je ranije govorila koliko je teško podnela gubitak majke.

"Mnogo smo bile vezane, nekako se tešim svaki dan, verujem u Boga i radujem se što ćemo se jednog dana sresti na nekom drugom i lepšem mestu. Ima vremena, nek' bude volja Božija... Trudim se da idem napred i stvarno je mnogo teško, nekad plačem satima - iskreno priča Jovana. Bila sam sama sa mojom mamom i sve bih isto proživela, kada znaš da je tvoja mama pored tebe, živa... Vratila bih to vreme da mogu. Iščupani su mi i srce i duša posle majčine smrti", rekla je za "Kurir" jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna