Kristijano i njegova izabranica Heorhina Rodrigez, koja je nosila blizance, pre četiri dana objavili su da im je na rođenju preminuo sin.

Oni su tada zamolili za privatnost i naveli da je to najveći bol koji roditelj može da oseti, a slavni sportista sada je, iako prolazi kroz najteže trenutke, smogao snage i ponovo se oglasio na društvenim mrežama.

Kristijano je objavio lepe vesti da su Heorhina i druga beba, njihova ćerkica, izašle iz porodilišta i da su sada svi zajedno u porodičnom domu.

"Dome slatki dome. Đo i naša devojčica konačno su sa nama. Želimo da se zahvalimo svima na lepim rečima i pažnji. Vaša podrška je veoma važna, svi osećamo ljubav i poštovanje koje imate prema našoj porodici. Sada je vreme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dobili", poručio je fudbaler.

Podsetimo, Kristijanu Ronaldu ovo je peto dete.

Argentinska manekenka prethodno je fudbaleru rodila ćerku Alanu Martinu, a prvo troje dece Ronaldo je dobio putem surogat majke: Kristijana Juniora i blizance Evu i Matea.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna