Popularna pevačica Neda Ukraden uvek sa ponosom ističe da su unuke Aleksandra i Neda, kao i unuk Dušan najvažniji na svetu i baš zato provodi svaki slobodan trenutak sa njima. Iako ne izgleda kao klasična baka Neda se trudi da deci prenese tradciju i učestvuje u svim dečijim radostima.

Ona je na Veliki petak podelila stori na svom Instagram profilu i pokazala pratiocima kako se u njenoj kući neguje tradicija. Neda i njene unuke su farbale jaja u crvenu boju, baš kako tradcija i nalaže. Na video snimku koji je pevačica okačila na mreže vidi se kako devojčice vade crvena jaja iz vrećice u kojima su se kuvala i pažljivo odvajaju grančice koje su ostale zalepljene na ljusci.

Neda Ukraden farba jaja
Screenshot / Instagram / neda.ukraden 

“Odrasla sam kao jedinica, kao i moja ćerka. Ona je moja najveća snaga. Bogu hvala da mi je sa zetom Peđom podarila najveće blago na svetu, moje unuke, tri moja najveća pokretača i moju sreću. Ja sam srećna žena, zaista, i ništa više od života ne tražim. U ovim godinama imam publiku od 7 do 77 godina, pored srećne porodice, pa šta više da poželim” rekla je svojevremeno za “Scenu” Neda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna