Jovana Tipišin nedavno je ostala bez životnog oslonca. Njena majka, s kojom je i živela i za koju je bila izuzetno vezana, preminula je. Pevačica je njen odlazak jako teško podnela.

"Mnogo smo bile vezane, nekako se tešim svaki dan, verujem u Boga i radujem se što ćemo se jednog dana sresti na nekom drugom i lepšem mestu. Ima vremena, nek' bude volja Božija... Trudim se da idem napred i stvarno je mnogo teško, nekad plačem satima - iskreno priča Jovana. Bila sam sama sa mojom mamom i sve bih isto proživela, kada znaš da je tvoja mama pored tebe, živa... Vratila bih to vreme da mogu. Iščupani su mi i srce i duša posle majčine smrti", rekla je nedavno a sada je i majci posvetila posebnu pesmu.

"Pesma je snimljena u oktobru, tekst je radila majka 11 dece, jedna divna sestra. Ta saradnja je nastala kada sam išla u hodočašće, pa sam u Jerusalemu upoznala monaha, pozvala me njegova sestra, pa sam snimila pesmu. Osetila sam božju ruku koja me vodi. Svi treba da budemo ljubazni i dobri", dodaje pevačica.

"Mama je bila živa kada sam ja pevala to. Posvetila sam mami ovu pesmu. Teško jeste, bila sam mnogo vezana, poslednjih godina je bila sa mnom. Slavile smo Uskrs zajedno, uvek sam koristila svaki trenutak kao da je poslednji. Zagrlila sam je sa leđa, moja mama je imala puderast miris kože i dan danas ga osećam ustanu. Znam da ćemo se sresti jednog dana", zaključila je Jovana Tipšin za Kurir TV.

"Vreme brzo prolazi, zato treba da uživamo u svakoj sekundi, ne treba da se osvrćemo, već drugima da mislimo dobro. Svako polazi od sebe. Moja karijera je odlična, nemam skandale i to mi je najvažnije. Išla sam svojim glasom, a da sam uvek prisutna. Nisam od onih što moraju da budu na naslovnim stranama, to je malo i naporno. Sada intenzivno gostujem jer imam novu pesmu", priznala je Jovana.

 Izvor: Lepa&Srećna