Ivana Peters nije zadovoljna svojim izgledom zbog viška kilograma koji nije uspela da skine posle porođaja. Kad je dobila napad žuči i morala da ode na operaciju, dobila je spisak namirnica od lekara i promenila ishranu u skladu s njim.

"Ništa nisam mogla da jedem. Onda sam počela da uzimam više manjih obroka dnevno i to mi je ubrzalo metabolizam. Bila sam na detoksu, spremala sam sve obroke na vodi i jela uglavnom čorbasto", ispričala je Ivana za Hit. Ona voli sutlijaš, ali ga je sada spremala sa vodom umesto sa mlekom, a jela je i dosta voćnih kompota.

"Bukvalno sam živela na čorbicama sa povrćem i mesom, samo to mi je prijalo. Tako sam skinula deset kilograma, a planiram još pet." 

U početku joj nije prijao novi način ishrane, ali se vremenom privikla na njega. Ivana rado vežba, ali zbog korone koju je preležala u januaru bila je prinuđena da napravi pauzu. Mora da vodi mnogo računa o zdravlju, jer je 2015. godine doživela infarkt i od tada je neprekidno na terapiji. Međutim, vratiće se teretani, jer joj se ne dopadaju njene slike u novinama kao ni pojava na televiziji. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna