Pevačica Ivana Peters doživela je srčani udar 2015. godine u emisiji "Ko je kod Koje". To joj se dogodilo pre 40. rođendana i bilo je za nju potpuni šok jer je vodila računa o zdravlju i bila pobornica veganske ishrane. Iako se nakon toga potpuno opravila, ističe da joj život više nikada nije bio isti.

"U prvo vreme bila sam u nenormalnom strahu i neprestanom iščekivanju nečega što može da se ponovi i osluškivala sam sebe. I dan-danas to radim i bojim se - mogu li ovo, smem li ono, da li da treniram ili ne. Pokušavam da živim koliko god je to moguće, ali i da smanjim stresne situacije koje uvek mogu da utiču na zdravlje" , kaže pevačica i priznaje da ipak ne ide redovno na kontrole.

"Mene treba naterati puškom da odem na kontrole, ne zato što sam zatucana nego zato što imam fobiju i od aprata za merenje pritiska. Ko mi priđe može samo da bude izbačen iz sobe, zato ne diraj mečku dok spava. Terapiju redovno pijem",  kaže Ivana za "Zdrav život" koja je potpuno promenila ishranu.

"Lekovi su postali moja svakodnevica,  a bez kutijice ne napuštam kuću. Pošto sam bila jako malokrvna, morala sam na silu da počnem da jedem meso. Odrekla sam se hleba i šećera, osim u voću za sada.  Čak i med sam isključila, što mi fali jer mi je bitan zbog grla", kaže Ivana.

Događaja koji joj je zauvek promenio život Ivana se prisetila nedavno, i to fotografijom koja je nastala neposredno pre snimanja tokom kojeg se sve i desilo.

"Šest godina od infarkta. Pih! Kako sam bila slaba i jaka u isto vreme. Nikad vise ista. Valjda to tako ide. A i bila sam kao manekenka neko vreme posle toga. Ljubav za sve koji su bili uz mene, mojima, a i svim drugarima koji su se iskreno zabrinuli i slali mi poruke. Prve dve fotke su sa snimanja na RTS-u, fotkane pola sata pred nemili događaj. Šnajderke i kostimografi - moja prva pomoć. Ostale su neposredno po izlasku iz bolnice", napisala je Ivana uz fotografije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna