Na današnji dan pre šest godina, pevačica Ivana Peters susrela se s najvećim životnim izazovom. Doživela je infarkt i to pred kamerama, usred snimanje emisije. To joj se dogodilo pre 40. rođendana i bilo je za nju potpuni šok jer je vodila računa o zdravlju i bila pobornica veganske ishrane. Opisujući sve kroz šta je prošla, rekla je da je osećala tegobe i pre samog infarkta. 

Ovog nemilog događaja prisetila se danas, i to fotografijom koja je nastala neposredno pre snimanja tokom kojeg se sve i desilo. Pevačicu, koja se onesvestila, ekipa Hitne pomoći je odvezla u bolnicu, ali je srećom prošla bez većih posledica.

"Šest godina od infarkta. Pih! Kako sam bila slaba i jaka u isto vreme. Nikad vise ista. Valjda to tako ide. A i bila sam kao manekenka neko vreme posle toga. Ljubav za sve koji su bili uz mene, mojima, a i svim drugarima koji su se iskreno zabrinuli i slali mi poruke. Prve dve fotke su sa snimanja na RTS-u, fotkane pola sata pred nemili događaj. Šnajderke i kostimografi - moja prva pomoć. Ostale su neposredno po izlasku iz bolnice" napisala je Ivana uz fotografije.

Izvor: Lepa&Srećna