Takmičar kome je Aleksandra Kovač mentor, Milan Bukilić, našao se u duelu sa Danijelom Večerinović, a za "pesmu spasa" je izabrao numeru "K'o lijana" Saše Vasića koju su komponovali Aleksandrini roditelji, legendarni Kornelije Kovač i njena pokojna majka Spomenka.

Milan je ovu baladu otpevao sa puno emocija što je njegovu mentorku dovelo do suza koje nije mogla da sakrije.

VIŠE: Da li Amel Ćurić bolje peva domaće ili strane hitove: može li hit Džona Njumena da održi slavu "Lejle" (VIDEO) 

Milan i Danijela su u emisiji imali izjednačen broj glasova žirija, pa su glasovi publike presudili da Milan ostane u takmičenju.

Nakon emisije Milan je bio zadovoljan i ponosan što je drugi put "pobedio" u pesmi spasa. “Srećan sam i ponosan što sam uspeo da izazovem emociju publike, posebno moje mentorke Aleksandre Kovač. Ovo izvodjenje će mi, definitivno, ostati u sećanju!", rekao je Milan.

Ovog talentovanog momka i ostale takmičare nastavljamo da pratimo nedeljom i ponedeljkom od 21 sat na Prvoj televiziji, a kroz nekoliko nedelja, tačnije 21. juna 2015. godine očekuje nas i spektakularno finale u Kombank Areni kada ćemo saznati ko je pobednik druge sezone regionalnog X Faktora!

Specijalni muzički gost finala biće svetska muzička zvezda Džejms Artur, koji se i proslavio zahvaljujući ovom TV formatu.