Nebojšu Kundačinu znamo iz mnogih televizijskih serija i drama, ali jednu od najpoznatijih uloga igrao je u "Porodičnom blagu". Danas ovog glumca gledamo u Narodnom pozorištu u Beogradu, a mnoge intrigira i njegov ljubavni odnosno porodični život.

Naime, Nebojša je oženjen 32 godine mlađom Marijom, a priča o njihovom poznanstvu deluje kao scenario za holivudski romantični film! Marija je tada bila studentkinja, pisala je jedan seminarski rad, a pošto je tema bila vezana za predstave koje su gledali, odlučila je da zamoli za pomoć Nebojšu.

Prišla mu je posle predstave, sa pitanjima o njegovim ulogama. "Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama", rekla je svojevremeno Marija za "Gloriju", a Nebojša nadovezao kako je bio zatečen time da neko tako studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome:

"Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se".

Marija i Nebojša su dvogodišnju ljubav krunisali brakom 24. januara prošle godine.

Instagram / marija_kundacina Od januara 2020. godine, Marija i Nebojša Kundačina su u srećnom braku!

 Izvor: Lepa&Srećna