Ovaj film, i Aleksandra kao deo autorskog tima, su nominovani za prestižnu nagradu BAFTA Scotland 2015. u kategoriji New Talent Award! Aleksandra je na ovom filmu radila tokom svoje magistrature na Edinburg univerzitetu 2014. godine, kada je film i premijerno prikazan na Edinburgh Film Festivalu!

"Zahvalna sam i počastvovana što sam nominovana sa mojim kolegama saradnicima koji su radili na filmu, jer samo autori koji se ističu visokim umetničkim vrednostima i tehničkim standardima mogu biti nominovani za ovu prestižnu nagradu koju dodeljuje Britanska akademija za film i televiziju! Muziku sam radila u Edinburgu prošle godine, a pored gudačkih i duvačkih instrumenata, i mojih vokala koji su sastavni deo muzičke partiture, koristila sam i semplove cvrkuta ptica koje sam snimala uživo na terenu i to na Arturovom vrhu na 450m u Edinburgu!"– kaže Aleksandra.

VIŠE: Upoznajte žiri druge sezone X Faktora: regionalne zvezde obećavaju pronalazak vrhunskog talenta

Muziku za film je producirao Aleksandrin dugogodišnji muzički saradnik Roman Goršek, a ovo je prvi put da je neko iz Srbije nominovan za ovu prestižnu nagradu!