Nikol Kidman je upravo dobila divan poklon od muža - Kit Urban joj je, na svom novom albumu, posvetio joj pesmu pod naslovom "Hvala ti". Poznati muzičar joj se obraća dirljivim rečima i kaže: "Zahvalan sam ti za svoj život". U intervjuu za Sandej Tajms, Australijanac je otvoreno govorio o svojoj borbi protiv alkoholizma.

Više puta je odlazio u razne ustanove na lečenje, ali ključna u njegovoj rehabilitaciji je bila Nikol. Tek kad ga je ona na to ohrabrila i pomogla mu svim snagama, uspeo je i kaže da je sad "alergičan na alkohol."

"Morao sam da osmislim potpuno drugačiji način života", objašnjava Kit. "Najvažnije je što mi se nije promenio odnos prema muzici. Pisao sam mnogo pesama dok sam pio, ali pišem i sad kad ne pijem. Imam sreće što alkohol nije uticao na moju kreativnost."

Kitovi problemi sa alkoholom i narkoticima počeli su u najranijoj mladosti, ali je bio u uspešnoj fazi lečenja kad je upoznao Nikol. Venčali su se 2006. godine i muzičar i danas tvrdi kako je njegov život i počeo kad je mu je lepa plavuša krhke građe rekla "da".

Međutim, nepunu godinu dana kasnije, doživeo je relaps - vratio se svom poroku dok je glumica bila u Evropi na snimanju filma.

Čim je to saznala, Nikol se vratila kući i zatražila takozvanu "intervenciju", akciju pomoći alkoholičaru u periodu krize. Kit je smešten ponovo na lečenje, a ona je organizovala i čitavu grupu prijatelja koji su sačinili gustu "mrežu podrške", kako bi se muzičar oporavio što pre. Nijednog trenutka ga nije napustila i danas on kaže da samo njoj može da zahvali što mu se život promenio.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna