Dženifer Garner uspešna glumica i mama troje dece 17. aprila je napunila 50 godina. Zvezda izgleda neverovatno, a povodom jubilarnog rođendana otkrila je tajne svog izgleda koje motivišu i inspirišu. 

Osim što delimično može zahvaliti genima, jasno je da njenom izgledu pomaže to što naporno radi da bi bila zdrava i fit. I dok se svi bave novim ljubavnim životom njenog bivšeg Bena Afleka ona je njemu i Dženifer Lopez poželela sve najbolje u budućnosti i ponovo se okrenula sebi, ne skidajući osmeh sa lica.

Ciklusi vežbanja

Njen ciklus intenzivnog vežbanja uključuje 5 setova od 40 skokova sa užetom, 8 skokova u kutiju i 16 mini skokova na trambolini sa medicinskom loptom u ruci. Sve se to radi u roku od nekoliko minuta.

Dženifer Garner proslavila 50. rođendan
Profimedia 

Zdrav život

Garnerova se hrani zdravo a preferira holistički pristup ishrani. Glumica obžava smutije i ponosno ističe da je taj napit sastavni deo njenog doručka.

Pozitivan stav

Dženifer ima pozitivan stav prema životu, kako ističe sve prihvata prijatelje, porodicu, veru, kućne ljubimce i svoju zajednicu. Veoma je aktivna i u humanitarnom radu i srećna je što su je prijatelji inspirisali da stalno i prema svima bude ljubazna. Nedavno se pridružila akciji pripreme paketića za beskućnike koji su uključivali sredstva za higijenu, novac i hranu…

Dženifer Garner se bavi humanitarnim radom instagram/jennifer.garner

Pogledajte u galeriji kako je nekada izgledala Dženifer, a kako sada. 

Profimedia Dženifer Garner u svakodnevnim izdanjima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna