Uprkos brojnim ulogama i transformacijama, Nikol Kidman uvek zamišljamo sa dugim, plavim loknama, ali sad je tome kraj. U novoj TV seriji "Roar", glumici su namenili kratku, "piksi" frizuru, a njeni obožavaoci na Instagramu su oduševljeni transformacijom.

nikol kidman
Instagram / nicolekidman 

"Piksi" je frizura koja pristaje gotovo svakom obliku lica, s tim što treba odabrati stilizaciju koja će vam najbolje odgovarati. Frizeri je preporučuju kao odličan način da se podmladite, a posebno je laka za održavanje i promene. Treba je, ipak, redovno šišati, najbolje na šest nedelja, a ako niste  sigurni da li je ovo pravo rešenje za vas, prvo skratite šiške. 

One su veoma popularne ove sezone, naročito takozvane "zavesa" šiške, a biće i dobar uvod u sledeće skraćivanje. Ako vam se dopadnu, samo napred u promene. Mnoge žene se brinu da sa kratkom kosom neće imati toliko opcija za promenu.

Tačno je da ne možete da podignete kosu u punđu ili vežete rep, ali lako ćete transformisati izgled uz pomoć gela ili paste za kosu. Pogledajte nekoliko ideja u našoj galeriji, glumice su pokazale koliko različito može ovako kratka frizura da izgleda. 

Profimedia Piksi je odlična frizura za podmlađivanje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna