Kada je preuzela uredničku i voditeljsku poziciju u Jutarnjem programu na TV Prva, Marijana Tabaković donela je pravo osveženje. Publiku je osvojila šarmom, pozitivnim stavom i prirodnošću. Iako ostavlja utisak pristupačne osobe o svom privatnom životu nerado govori. Poznato je da je godinama u skladom braku sa suprugom Ivanom sa kojim ima ćerku Petru i sina Pavla.

Porodične trenutke s naslednicima povremeno podeli s onima koji je prate na Instagramu, a fotografiju sa suprugom objavila je samo jednom. Kako Ivan ne voli da se eksponira u javnosti, voditeljka poštuje njegovu želju pa se ne fotografiju samo naslućuje kako on izgleda. Ipak, ono što je sasvim jasno je da je ljubav jaka i da ništa ne može da je uzdrma.

"Ivan i ja smo deset godina zajedno, od toga sedam u braku. Nije javna ličnost, građevinski je inženjer. Ima puno razumevanja za jednu Vodoliju, večito zaljubljenu u pozitivne misli. Nepopravljivi sam sanjar. S optimizmom gledam na život i duboko verujem da moramo da cenimo ono što imamo. I kad mi je najteže, pomislim da uvek može gore", rekla je voditeljka nedavno za "Hello!“.

"Ne može ti vetar ništa ako priđeš bliže, ako priđeš bliže... P. S. Zna li neko kad prestaje košava", napisala je Marijana uz fotografiju na kojoj je u zagrljaju voljenog.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna