Zvezda "Prijatelja" Dženifer Aniston kao šarmantna Rejčel osvojila je srca publike širom sveta. I dok smo u seriji navijali za njenu vezu sa Rosom - koja se na kraju i srećno završila, u privatnom životu popularna glumica iza sebe ima dva propala braka sa kolegama Bred Pitom i Džastinom Teroom.

S obzirom na to da je sama, mnogi se pitaju da li je glumica izgubila veru u ljubav. Fanovi su je godinu dana ponovo spajali sa Bredom, ali Dženifer je ostala nema na ta nagađanja, te se nije oglašavala. Nedavno su američki mediji pisali da je u poslednje vreme prilično usamljena, pa je počela da ignoriše i prijatelje.

Ipak, kako navodi časopis OK, omiljena glumica Holivuda već neko vreme radi na svom duhovnom razvoju. Prema izvorima, 52-godišnja glumica se okružila vidovnjacima od kojih uči kako da pomogne sebi.

"Iako već 30 godina učestvuje u takozvanim 'Božanskim krugovima', sada je počela sa kursevima kako bi naučila da leči sebe, i kako bi možda jednog dana postala guru', ističe izvor. 

Takođe, govori se da je veliki uticaj na njenu odluku imala dugogodišnja prijateljica i koleginica Kortni Koks iz čuvene serije "Prijatelji ". "Džen je puno naučila od nje. Kortni je već dugo u tome pa ne čudi što se upravo njoj obratila. Dženifer je imala puno slobodnog vremena, a to je dovelo do toga da dublje razmisli o mnogim stvarima pa tako da nađe svrhu života" ispričao je izvor.

Izvor: Story.hr