Životna priča Dženifer Aniston uvek je na korak do savršene. Karijera, popularnost, novac i dobar izgled su tu, ali ljubav je kockica koja joj uvek nedostaje. 

Od kada je Bred Pit napustio zbog koleginice Anđeline Džoli, simbol je za ženu kojoj je suđeno da bude sama, a razvod od Džastina Terua je samo potvrdio ovu njenu neslavnu titilu. Ipak, čini se da je došlo vreme da njen mozaik sreće postane potpun.

Strani tablodi bruje da je Dženifer u vezi sa Dejvidom Švimerom, kolegom iz kultne serije "Prijatelji". Emocije među njima su se obnovile kada se čuvena šestorka ponovo okupila na snimanju, a upućeni tvrde da je ovo logičan nastavak njihove priče. Naime, dok su snimali deset sezona serije, između 1994. i 2004. godine, Dženifer i Dejvid nisu bili ravnodušni jedno prema drugom, ali granicu nisu želeli da pređu jer su tada oboje imali emotivne partnere.

"U jednom trenutku oboje smo nešto osećali, ali jedno od nas uvek bilo u vezi, pa nikada nismo prešli tu granicu. To smo poštovali - rekao je tada David. Kako veza u realnosti nije bila izvodljiva svu strast su preneli u ljubavnu vezu svojih likova, Rejčel i Rosa.

Ponovan susret probudio je emocije, a kako su slobodni, rešili su da započnu emotivnu vezu. Navodno, Dejvid puno vremena provodi kod Dženifer koja mu kuva, i odlično se zabavljaju. 

Obožavaoce poznatog pare ova vest je oduševila, pa svakodnevno na društvenim mrežama objavljuju njihove zajedničke fotografije. Ipak, da li je ovo samo njihova puka želja ili u ovim glasnima ima istine pokazaće vreme. 

Izvor: Lepa&Srećna