Dok uživate u uspešno pripremljenom i veoma ukusnom jelu, sigurno ne razmišljate o masnoći i prljavštini koju treba očistiti. Nakon opuštanja na red dolazi teži i naporniji deo posla. Međutim, to više ne treba da vas brine, jer se nove Gorenje OptiBake ugradne rerne čiste same. Više od 70 godina inovativnost i dizajn Gorenje kućnih aparata čine život lepšim i jednostavnijim, a upravo su ove rerne kreirane da vam, kroz niz inovativnih rešenja obezbede više slobodnog vremena i energije za aktivnosti i ljude koje volite.

gorenje-ambient-builtinovens-300dpi-rgb-oven-airfry (1).jpg
Promo Gorenje 

Za jednostavno čišćenje i uklanjanje masnoće, potrebno je samo da uključite neki od programa koje nudi nova Gorenje OptiBake ugradna rerna. Više ne morate da obraćate pažnju na to da li ste sve perfektno izglancali, budući da opcija PyroClean koristi izuzetno visoke temperature koje sagorevaju sve ostatke hrane. Takođe, funkcija CataClean pri kojoj poklopac ventilatora upija svu masnoću i prljavštinu tokom pečenja, pomaže da rerna ostane čista. Tu je i AquaClean, koji koristi prednosti pare kako bi omekšala sve nečistoće i omogućila njihovo jednostavno brisanje.
Praktične funkcije pružaju podjednake mogućnosti iskusnim kuvarima i potpunim početnicima, a sve to uz minimalan napor. Među njima izdvaju se AutoBake, potpuno automatizovanim programima kuvanja sa 22 testirana recepta, od kojih možete izabrati onaj koji vam se najviše dopada. Istovremeno, StepBake funkcija pojednostavljuje faze pripreme jela omogućavajući korisnicima da ručno prilagode programe u tri koraka procesa pečenja.

gorenje-builtinovens-ambient-oven-300dpi-rgb-guitar (1).jpg
Promo Gorenje 

Ukoliko volite savršeno podugnuto testo domaćeg hleba ili pogače, to više ne mora biti asocijacija na praznične trpeze vaših mama ili baka. Nju je sada moguće postići u udobnosti vašeg doma uz SteamAssist opciju, koja ubrizgava paru i daje perfektno hrskavu koru. Istovremeno, tu je i AirFry karakteristika koja prži hranu koristeći samo vreo vazduh bez narušavanja ukusa i teksture pripremljenih specijaliteta. OptiBake rerne su dizajnirane tako da omogućavaju i ravnomerno distribuiranje vrućeg vazduha u unutrašnjosti, što doprinosi pečenju na više nivoa. To znači da uz pomoć Multilevel baking karakteristike možete pripremati čak pet jela istovremeno!
Sada možete zaboraviti na sve muke koje dolaze nakon pripreme ukusnih recepata i opušteno pripremati jela vrhunskog kvaliteta. Dakle, sve što treba da uradite je da zavrnete rukave i svojim najmilijima pripremite omiljene specijalitete. O našim novim rernama, možete se informisati na rs.gorenje.com.

Tekst: Promo