Katarina Grujić je najsrećnija žena na svetu, jer uz ljubav u braku ima i bebu oko koje joj muž u svemu pomaže.

Marko Gobeljić se, prema njenim rečima, pokazao najbolje što može. Već je razmazio ćerku, jer je samo grli i nosi, ali Kaća je srećna što on sve radi zajedno s njom. "Ne dozvoljavam mu samo da menja pelene", odlučna je folkerka, "ali će je definitivno još više razmaziti kad bude odrastala", ispričala je Katarina za Grand Online. Kako kaže, verovatno je da će ona biti strožija od muža kad je reč o roditeljstvu.

Najviše je priželjkivala da beba Katja ima plave oči, na popularnog Gobelju, i želja joj se ostvarila. "Mislili smo da liči na mene, ali ona je preslikana Marko", priča pevačica. "Promenio mi se način života, ali na mnogo bolje i lepše. Mnogo sam ispunjenija u životu. Uloga majke je za mene najbitnija i najlepša uloga u životu koja može da se desi. Sve što se promenilo, promenilo se samo na bolje."

Ističe kako je uvek bila odgovorna osoba, a sada je to još više. "Za ćerku bih sve dala u životu. Sve radim za nju i najviše vremena provodim sa njom. Promenilo me je to, da sam samo sa njom i da me apsolutno ništa ne zanima u životu osim nje. I naravno posle nje moje karijere", zaključila je.

ATA / Antonio Ahel Ponosni tata Marko Gobeljić dočekao ženu i ćerku Katju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna