Koga ste danas zagrlili, poljubili, rekli mu da ga volite? Ali, onako iz srca, dečje, čisto, bez ikakvog očekivanja, da samo izađe iz vas. Ne onako usput, po navici, nego da vas baš obuzme milina, da se osmehujete bez razloga...

-Dopustite sebi da sanjate najluđe snove. One svoje dečje kada je sve bilo moguće i ništa se nije dovodilo u pitanje. Neka vas vodi strast, osetite uzbuđenje u sebi dok radite, dok živite, dok jeste. Osetite kako ste jedno sa sobom. Jer, zapravo, baš se od toga i s tim živi najpravije. Neka to bude vaša istina - podseća naša sagovornica Biljana Pačoski Lalević psiholog i lajf kouč.

Zivot je lep_foto shutterstock.jpg
Shutterstock  

Glumac Viktor Savić koji je marljivo gradio karijeru, danas je ubeđen da ga je upravo gluma, zajedno s porodicom, odvratila od životne stranputice.

-Svaka greška te gradi kao ličnost ako stečeno znanje i iskustvo umeš da primeniš – tvrdi naš poznati glumac koji igra glavnu ulogu u filmu „Bilo jednom u Srbiji”.

Viktor Savic_foto Nemanja Djordjevic.jpg
Foto: Nemanja Đorđević 

Glumica Milica Tomašević oduvek je znala da je umetnost njen život da bi svu raskoš svog talenta najpre pokazala u TV seriji „Igra sudbine”, a zatim i tumačeći lik Jovanke Broz.

-Kada se čovek probudi, osvesti šta ima, šta može i koliko zbog toga mora biti zahvalan i srećan, sve postaje lepše i jednostavnije – kaže naša poznata mlada glumica.

Milica Tomasevic_foto Vuk Papic.jpg
Foto: Vuk Papić 

Nataša Vuković, svojom putopisnom reportažom vodi vas u obilazak najlepših grčkih ostva poznatih po tirkizno-zelenoj boji mora, prelepoj prirodi, ukusnoj hrani i brojnim arheološkim znamenitostima. Santorini, Mikonos, Siros... samo su neka od ostrva koja bi, kako kažu, trebalo videti bar jednom u životu.

Putovanja Grcka_shutterstock.jpg
Shutterstock  

Stiže nam novo leto, za mnoge najlepše godišnje doba! Bilo da uživate na moru ili planini bilo na nekom gradskom izletištu, fotografišite se s primerkom magazina „Lepa&Srećna” i možete osvojiti putovanje.

Moje leto 1_shutterstock.jpg
Shutterstock  

Od ovog broja naš magazin pokreće zanimljivu i korisnu akciju. Svakog poslednjeg četvrtka u mesecu od 12 do 13 sati poznati lekari, fitnes instruktori, psiholozi i psihoterapeuti, s kojima smo sarađivali u aktuelnom broju, odgovaraće na vaša pitanja u vezi sa zdravljem.

Lekoviti razgovori logo_foto shutterstock (1).jpg
Shutterstock  

  Tim „Lepa&Srećna”