Katarina Grujić se porodila sredinom decembra prošle godine, a već se pojavila na svom prvom nastupu i to - u top formi. Svi su oduševljeni kako je pevačica uspela da tako brzo smrša posle porođaja, a žene posebno zanima koju dijetu primenjuje i koja je tajna tako uspešne borbe sa viškom kilograma.

"Nisam se previše ugojila za vreme trudnoće", rekla je Katarina. "Ukupno sam dobila oko 14 kilograma što i nije tako mnogo, ali bih svim ženama savetovala da jedu normalno u trudnoći i da se ničeg ne lišavaju. Ja sam jela sve ono što sam poželela. Međutim, ja volim zdravo da se hranim, tako sam se hranila i pre i tokom trudnoće, pa i kad sam se porodila.

Jedino što je Kaća još primenila jeste vežbanje a i sama priznaje da ne bi volela da to čuje njen lekar. "Možda sam malo poranila s tim", smeška se mama male Katje. Ona je, kako sama kaže, dugo bila najmršavija osoba u svom okruženju. A onda je, neočekivano, počela da se goji i prešla na proteinsku ishranu.

Zbog problema sa zdravljem, morala je da neko vreme odustane od nje, pa se opet gojila i to najviše zbog viška vode u organizmu. Pošto je rešila zdravstvene tegobe sa bubrezima, ponovo primenjuje osnovni recept "meso i salata" i kaže da od tada nema muke sa kilažom. Pogledajte i sami!

Instagram / katarinagrujic.doll Dijeta posle porođaja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna