Pevačica Katarina Grujić uživa u jednom od najlepših životnih perioda. U avgustu se zaklela na večnu ljubav svom izabraniku Marku Gobeljicu, a četiri meseca kasnije je postala mama devojčici Katji.

Kada se činilo da ne može biti srećnija, zadesila je porodična tragedija. Njena baka Olga, za koju je bila jako vezana, preminula je. Pevačica je tužne vesti podelila na Instagramu, gde se emotivnim rečima oprostila od nje.

"Moja baka Olga, moja divna bakica, baka koja je bila najbolja na svetu, koja je bila anđeo na zemlji, a sada i na nebu. Moja baka Olga koja je ulepšala moje detinjstvo, pored koje sam odrasla i naučila šta je prava ljubav i poštovanje! Moja baka, koja je svake subote i u 89-oj godini išla peške od Voždovca do Hrama i nazad, moja baka koja je bila večita devojčica, moja druželjubiva baka koja je obožavala ljude, a najviše mlade, moja baka koja je do poslednjeh daha volela svog Dragana. Sada si pored svog Dragana na nekom lepšem mestu, držite se za ruke, čuvate nas i šaljete nam mile poljupce…. Jako nedostajes meni i tvojoj Katici… Neka ti je večna slava najmilija moja bakice Olga - napisala je pevačica na svom Instagramu.

Kaći Grujić preminula baka
Instagram/Katarina Grujić Gobeljić 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna