Krstinja Todorović je sada Krstinja Matanović, a vratila je ne samo devojačko prezime već je opet i u svom starom domu. Preživela je težak period borbe sa viškom kilograma, kao i nimalo lake operacije.

Prva je bila hirurško smanjivanje želuca, a drugo uklanjanje viška kože koje neminovno ostaje nakon radikalnog mršavljenja. Da podsetimo, zvezda Granda je oslabila više od 80 kilograma. Međutim, senku na njenu karijeru i uspehe, kako kaže, bacaju napisi u medijima u vezi sa njenim razvodom.

"Sada sve zanima kraj mog  braka, a moja operacija nema veze sa razlogom zbog kog smo se suprug i ja razveli", ispričala je Krstinja u emisiji "Zvezde Granda", naglasivši da je posebno bole neistine sa kojim se prvi put suočava u medijima.

Mnogi nisu objavili da se ona, zapravo, vratila u devojački dom još 6. januara, a da je operacija usledila posle toga. "Jedva čekam da se ta priča oko mog razvoda okonča. Smatra da to nije lepa tema i nešto čime želim da se hvalim, a toliko je medijski zastupljena da zaista želim da stavim tačku na to. Smatram da treba više da pozabavim muzikom i pesmom, jer mi operacija, pa sad i razvod to nisu dozvoljavali", izjadala se Krstinja.

Prema njenim rečima, mnogi novinarski napisi su izvučeni iz konteksta. "To mi zaista ne pada lako, jer kad ste u takvoj situaciji, svaki komentar utiče na mene, živo sam biće", rekla je zvezda Granda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna