Krstinja Todorović planira da se podvrgne novim estetskim operacijama i očigledno želi da izgleda bolje nego ikada dosad. Trenutno se i dalje oporavlja od zatezanja kože koja je bila neophodna posle radikalnog mršavljenja. Da podsetimo, mlada takmičarka Zvezda Granda je oslabila više od 90 kilograma. To je postigla, takođe, zahvaljujući operaciji želuca.

Nove intervencije su planirane za jesen, a pevačica hoće da ugradi silikone u grudi. Cilj nije da budu veće, već samo čvrste kako bi joj haljine lepše stajale, potvrdila je za Informer.

Za mnoge je ovo iznenađenje, ali činjenica je da posle gubitka tolikog broja kilograma, čitavo telo izgleda drugačije, a najviše problema pričinjava koža koja se ne može "skupiti". Samo nakon operacije zatezanja stomaka i nogu, dešava se da kod jedne osobe lekari "skinu" dodatnih 6-7 kilograma kože i masnog tkiva ispod nje.

Grudi su poseban problem, jer zbog viška kože ostaju jako opuštene pa se gotovo uvek i one zatežu operativno. Da li će pritom biti ugrađeni i implanti, stvar je lekarske preporuke i odluke pacijentkinje. Budući da Krstinja ima samo 25 godina, jasno je da sledeća operacija ipak nije samo pitanje njene profesije već kompletnog psihičkog zdravlja mlade žene. Nije bilo moguće izvesti sve ove zahvate istovremeno, jer su veoma zahtevni, a oporavak između njih neophodan. 

Krstinja je već morala da promeni celokupnu garderobu, ali to su - kako kaže - slatke muke. "Nosila sam 5 XL, a sada M! Ranije nisam volela da idem u kupovinu garderobe jer mi je teško bilo da nađem nešto što mi odgovara, a i za gojazne ljude je garderoba duplo skuplja", ispričala je.

Ona će, verovatno, korigovati i usta kako bi bila još punija, što je ipak samo stvar vladajućeg trenda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna