Jedna od najbitnijih tema za naše zdravlje je ujedno ona koju većina ignoriše – zagađenost vazduha.

Epidemiološka ispitivanja pokazala su da dugotrajno izlaganje zagađenom vazduhu smanjuje očekivano trajanje života, jer ono može da izazove kardiovaskularne i respiratorne bolesti. Ni kratkotrajno izlaganje zagađenom vazduhu nije poželjno – može loše da utiče na funkciju pluća, da pogorša astmu i osobama koje nisu imale probleme sa srcem i plućima može to da promeni.

Dok se odgovarajuće mere na globalnom nivou ne budu uvele, na nama je da uradimo šta možemo kako bismo sačuvali svoj i život naših dragih ljudi, a u tome će vam pomoći ova specijalna Zelena maska. Evo zašto baš ona! 

„Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions iz Beograda, odabran na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Neškodljiva je i, pored toga što štiti od virusa i bakterija, od velike je pomoći pri prskanju voća i čuvanju bronhija od prašine i sitnih čestica. Višekratna je, pa tako uz sterilizaciju može da se koristi i do 3 meseca. Lako se dezinfikuje – iskuvavanjem u vodi ili brisanjem alkoholom/asepsolom. Garancija na masku iznosi 3 godine.

maska-naslovna.jpg
Promo 

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE, low-density polyethylen. Radi se o materijalu koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovora upravo potrebi da maska meko prijanja na lice. LDPE se koristi u proizvodnji kontejnera, rezervoara, kesa, folija, posuda za hranu, itd. Neškodljiv je te je odličan izbor za široku primenu u prehrambenoj industriji. 

Zelena maska za zaštitu od zagađenja
Promo 

Maska se sastoji od tela i poklopca, a filter se postavlja između tela maske i poklopca. Ukoliko želite da uštedite novac i ne kupujete jednokratne maske svaki drugi dan, kao i da pružite veću i bolju zaštitu sebi i svojim najdražima, ne čekajte – naručite masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 402 rsd.

Ukoliko želite da kupite i komplet filtera, to možete učiniti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 108 rsd.

Tekst: Promo