Petar Grašo i Danijela Martinović ostvarili su dve i po decenije ljubavnog staža, ali odlazak pred oltar nikada nije bio njihov izbor. Činilo se da je njihova ljubav jača od svih izazova, a pevačica je svojevremeno ispričala da je ne bi uzdrmalo ni kada bi Petra uhvatila u preljubi. Međutim, njihova ljubav se završila i svako je krenuo svojim putem.

Grašo je ozvaničio vezu s 15 godina mlađom Hanom Huljić, sa kojom je nedavno dobio ćerku, dok je Danijelin emotivni status nepoznanica. Pevačica je svojevremeno dala intimnu ispovest na temu borbe za potomstvo.

"Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine", pričala je Danijela za Jutarnji, pre nekoliko godina, prenosi "Story.hr". Ona je tada priznala da od majčinstva nije odustala.

"Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti srećna iako se to nikad ne dogodi", rekla je Danijela.

Petar i Danijela u emotivnoj vezi bili su čak 24 godine.

Youtube/Printscreeen/Peggica, Youtube/Printscreen/Cvita5 Danijela Martinović i Petar Grašo raskinuli posle 24 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna