Ivana Pavković je nedavno proslavila 31. rođendan, a sada mediji javljaju da u domu popularne pevačice i njenog muža Petra Mitića vlada nova, neopisiva radost. Mlada mama petogodišnjeg Vujadina je trudna, a prenatalni test potvrdio da čeka blizance.

Ljubavnu priču dvoje nekadašnjih takmičara iz programa Zvezde Granda pratile su, povremeno, priče da su pred razvodom, a Ivanu su i napadali zbog navodnih plastičnih operacija. Ona je takve navode demantovala, a osim sklada u porodici, isticala je i poštovanje koje oseća prema Petrovoj majci.

"Ja sam ga izabrala za životnog saputnika, pa samim tim poštujem i njegovu porodicu i smatram da je to preduslov svakog dobrog braka", objasnila je pevačica. 

Ona je sa zadovoljstvom pričala o divnom odnosu sa svekrvom, koja joj pomaže oko sina Vujadina i kojoj ništa nije teško. Sigurno će ta pomoć biti više nego dobrodošla i kad porodica Pavković-Mitić bude bogatija za još dva člana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna