Lepa Lukić se konačno oglasila, posle nekoliko dana opšte brige za njeno zdravlje. Pevačica je bolovala  toliko da je završila na infuziji. Simptomi su ukazivali da bi mogao biti u pitanju grip, koji već danima hara Srbijom.

"Nisam dobro, bolesna sam, imala sam jaku prehladu zbog koje sam morala danima da primam infuziju, toliko sam malaksala", rekla je kraljica narodne muzike. "Grip, ili šta je to već bilo, sad pijem lekove. Biće dobro. Mora da prođe. Grlo me je baš mnogo bolelo, dobila sam i glavobolju, mišići su me ubijali, zglobovi, ali sada sve manje boli." 

Kako lekari već neko vreme ističu, simptomi gripa su veoma slični onima kod prehlade, ali liče i na koronu. Karakteristično je da se, za samo nekoliko sati, razvija veoma visoka temperatura, pacijent oseća glavobolju, bol u mišićima i zglobovima, kao i malaksalost. Obično su ove tegobe praćene i bolom u grlu, nos je zapušen, a bolesnik počinje i da kašlje.

Grip je ekstremno opasan za starije osobe, tako da je Lepa bila u velikom riziku budući da ima 82 godine.

Njenu novu objavu na Instagramu, obožavaoci su dočekali sa olakšanjem. Pevačica je samo objavila sliku uz nekoliko tagova vezanih za njene najveće hitove, a dobila mnoštvo pitanja o tome kako se sada oseća, kao i želje da što pre ozdravi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna