Stefan Živojinović, najstariji naslednik Lepe Brene i Bobe Živojinovića već nekoliko godina živi sam, a sada je njegovim stopama krenuo i mlađi brat Viktor. On je, kako prenose domaći mediji, napustio porodični dom, a ubuduće će živeti u luksuznom stanu od 140 kvadrata za koji je, navodi se, izdvojeno čak 700.000 evra.

Iako su njegovu odluku roditelji emotivno doživeli, podržali su ga, a posebno je zanimljiva činjenica da će mu prve komšije biti mama i tata, koji su na istom spratu pazarili stan.

"Viktor se zarazio koronom, pa je odlučio da se izoluje u novom stanu iako još nije potpuno sređen. Planirao je da tek na leto napusti porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi, ali je usled pomenutih okolnosti naprasno odlučio da ranije spakuje kofere. Ne smeta mu što su radovi i dalje u toku jer nigde ne izlazi. Hranu mu dostavljaju na adresu, a sa majkom i ocem se čuje nekoliko puta dnevno",  otkrio je izvor blizak Živojinovićima za "Informer“.

Inače, Viktor je povodom proslave rođendana organizovao gala žurku kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti. Među zvanicama su se našli Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, pevačica Vanja Mijatović, ali i Lena Čolak, sa kojom su ga mediji u više navrata dovodili u vezu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna