Svadba Viktora Živojinovića sa lepom Sandrom bila je u planu, a kako je Brenin sin jednom rekao za medije, veselje bi bilo glamurozno sa čak 500 zvanica. 

"Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku", rekao je tada najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

 I objave na Instagramu "govorile" su koliko se mladi par voli a onda je iznenadila vest o raskidu.  O njihovom rastanku se dosta pisalo, ali njih dvoje odlučili su da emotivne odluke o svom odnosu donesu u tišini.  Međutim, sada se šuška da je atraktivnu plavušu zamenila pevačica Lena Čolak. Kako piše magazin "Star" Viktoru se Lena dopala kada je bila angažovana da peva na slavljima porodice Živojinović.

"Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Sada kada je okončao vezu sa Sandrom, rešio je da se baci na osvajanje mlade pevačice. Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kom su bili, pa kada je ugledao, bio je baš srećan", rekao je izvor za pomenuti medij koji ističe da Brenin naslednik ima jednu veliki brigu - kako da saopšti majci za novu devojku.

"Odmah je krenuo u akciju, a ni ona se nije mnogo bunila. Nazdravljali su celo veče, smejali se, a nakon događaja zajedno su sa ostatkom društva otišli dalje u provod. Koliko znam, oni su u nekoj tajnoj vezi koju još uvek kriju jer Viktor ne sme da kaže Breni da se viđa sa pevačicom. Ona još uvek navija da se pomiri sa Sandrom jer je zavolela kao ćerku", kaže izvor.

Brenin si niti Lena nisu komentarisali navode da su u emotivnoj vezi,a vreme će pokazati šta je istina.

Izvor: Lepa&Srećna