Društvene mreže i internet ne daju nam da zaboravimo ni ono što bismo možda nekada želeli. Sve zauvek ostaje zabeleženo, pa je tako i izjava Seke Aleksić iz 2005. godine danas ponovo aktuelna. Naime, pevačica je tada imala 24 godine i prilikom jednog TV gostovanja priznala je da je Brenin sin Viktor, koji je tada imao svega sedam godina, zaljubljen u nju.

"Lepa Brena nas sada verovatno gleda i moram da pošaljem ogroman poljubac njenom sinu Viktoru, koji me obožava i zaljubljen je u mene. On mi je sve vreme slao ljubavna pisma. Crtao mi je zeca, kućice i srce. Više puta. Ja ga pozdravljam i kažem mu da ga volim i obožavam i da ćemo se uskoro videti",  poručila je putem TV ekrana Seka tada sedmogodišnjem Viktoru.

Od tada je prošlo punih 17 godina, Seka je srećno udata za Veljka Piljikića, s kojim ima sinove Jakova i Jovana, dok se za Viktorovo ime vezuju brojne lepotice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna