Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor, iako ima tek 23 godine, planirao je da se oženi. Njegovo srce je pripadalo lepoj studentkinji srpskog jezika Sandri Miljaković, a svadba je spremana za ovu godinu.

"Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku " rekao je Viktor jednom prilikom kada je i istakao da ga izabranica u svemu podržava.

"Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo reči hvale. Lepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara", rekao je Viktor tada.

Svadba je odložena zbog korona virusa, a kada su tačno počele nesuglasice u vezi mladog para nije poznato. Govorilo se da je jedan od razloga i taj što Brena nije odobravala neke stvari. 

"Sandra izgleda nije pokazala dovoljno respekta prema Breni, a to nije smelo da joj se dogodi. Osim toga Brena ne voli mnogo provokativne devojke i one koje dosta izlaze, a Sandra je mlada i voli provod. Tako da je jedan od razloga raskida bio i taj što se Viktorovoj majci Sandra nije sviđala", rekao je jednom prilikom izvor za Alo!, dok je Sandrin otac za Viktora imao samo reči hvale.

"Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, deluje mi da je lepo vaspitan. Nismo ga još upoznali, jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lepo vaspitana, uvek je bila odličan đak, student, dete za primer. Zna i da kuva, skoro je kuvala slatko, bila je u Budilovini pre dve nedelje", ispričao je jednom prilikom Zvezdan za "Kurir".

Da gde ima dima ima i vatre pokazalo se kada su Viktor i Sandra prestali da objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Šuškalo se da je Brenin sin uplovio u vezu s pevačicom Lenom Čolak,a sada nema dileme da Sandra ima novog dečka. 

Novi dečko Sandre Miljaković
Instagram/Sandra Miljakovic 

 Naime, ona je na Instagramu objavila fotografije sa novim dečkom, a jasno je koliko su zaljubljeni.

Novi dečko Sandre Miljaković
Instagram/Sandra Miljakovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna