Sinovi Lepe Brene i Bobe Živojinovića nisu previše prisutni na društvenim mrežama, ali se porodično svi "prate" i ponekad, čak, i dopisuju pred drugima.

Redovno čestitaju rođendane i godišnjice, čuvajući zajedništvo iako su često na različitim stranama sveta. Međutim, pevačica ume i da iskoristi pritisak "javnosti" da Viktoru, s vremena na vreme, uputi i malu roditeljsku kritiku. Tako je bilo i nedavno kad je Viktor Živojinović objavio pomalo razuzdanu sliku sa Floride, gde uživa u lepom vremenu ali i primamljivim koktelima.

viktor i lepa brena prepiska
Instagram / viktorernest 

Povodom slike na kojoj pozira sa dve velike čaše pune pića, stiglo mu je puno pozdrava od prijatelja, poruka kako bi i oni voleli da što pre budu tu sa njim kao i lajkova pratilaca. Ni Lepa Brena nije odolela da se ne priključi, ali sa malom opomenom. "Pa dobro, sine, što baš dve odmah", poručila mu je majka, što očito pokazuje da ova tema nije nova za njih. 

Viktor je uzvratio "nemilosrdno", rečima "video sam od tebe", pa nema sumnje da će se uzajamno zadirkivanje nastaviti. Naime, i Lepa Brena u poslednje vreme objavljuje sve više slika primamljive hrane, a nije tajna da se i Viktor i ona brinu za zdravu ishranu - ona zbog zdravlja, a on zbog viška kilograma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna