Vil Smit šokirao je javnost ponašanjem na dodeli Oskara. Ošamario je komičara Krisa Roka jer je, uputio šalu na račun gubitka kose njegove supruge,  Džade Pinket Smit. Glumac se izvinio i činilo se da će sve proći bez posledica, međutim odbor Akademije odlučio je da zabrani Vilu Smitu prisustvo na dodeli Oskara narednih 10 godina.

"Odbor je odlučio da u narednih 10 godina, počevši od 8. aprila 2022. godine, zabrani prisustvo Vilu Smitu na dodeli Oskara. Gospodinu Smitu neće biti dozvoljeno da prisustvuje zvaničnom programu Akademije, niti događajima koji su u direktnoj vezi sa dodelom Oskara", rekao predsednik komisije Dejvid Rubin.

"Prihvatam i poštujem njihovu odluku", glumac je odluku Akademije kratko prokomentarisao. To nije kraj problemima koji čekaju Vila Smita. Reditelj Dejvid Lič, zadužen za novi Netfliksov "Fast and Loose" odlučio je do odstupi od projekta u kom je trebalo Vil da glumi.

I "Sony" je privremeno stavio na čekanje rad na filmu "Bad Boys 4", koji se pripremao uoči dodele. Po pisanju američih tablloida i  druge filmske kuće bi mogle da donesu slične odluku.

A kako je izgledao skandal koji se dogodio na dodeli Oskara, pogledajte na snimku:

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna