Milica Milša i Žarko Jokanović venčali su se pre 22 godine, i od tada važe za jedan od najskladnijih parova javne scene. Njih dvoje, nažalost, nemaju zajedničko potomstvo, ali je Žarko prihvatio Miličinog sina Antonija kao svoje dete.

"Zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega... To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi. Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca",  rekla je Milica svojevremeno.

Glumica je sina rodila na 4. godini studija i o njegovom ocu nikada nije želela da govori za medije. Dok Žarko nije postao deo njenog života, roditelji su joj mnogo pomogli u odgoju naslednika.

"Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca", rekla je svojevremeno za "Story" Milica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna