Ono što je Vil Smit uradio na dodeli Oskara, najblaže rečeno, šokiralo je sve. Nakon što je voditelj ceremonije, komičar Kris Rok uputio šalu na račun gubitka kose Džade Pinket Smit, Vil mu je prišao i udario šamar. Sudeći po komentarima, glumca je na ovakav postupak podstakla Džejdina reakcija na Rokovu šalu.

Glumac se prvo smejao, ali kada je video da Džejdi nije prijatno, zaputio se prema bini gde je udario zbunjenog voditelja. Kada je prespavao i shvatio šta je uradio, glumac je shvatio da je javno izvinjenje jedino ispravno.

 "Želim javno da ti se izvinim, Kris. Prešao sam linijiu i nisam bio u pravu. Šale na moj račun su deo mog posla. Ali, šala na račun Džejdinog zdravstvenog stanja je bila previše za mene i reagovao sam emotivno. Sramota me je i ono što uradio ne govori o tome kakav čovek želim da budem", napisao je Vil Smit, a njegova supruga oglasila se zagonetnom porukom.

 "Ovo je sezona izlečenja i tu sam za to", objavila je na Instagramu Džejda.

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna