U trenutku kad je već svima bila pomalo dosadna ceremonija dodele Oskara 2022,Vil Smit je izleteo na scenu i ošamario prezentera Krisa Roka. Vrativši se na mesto, doviknuo mu je: "Ne uzimaj moju ženu u svoja j.... usta". Par sekundi ranije, Rok je, u sklopu svoje tačke, uputio uvredljivu šalu na račun Džejde Smit i njenog gubitka kose. Lepotica koja pati od alopecije i zato je obrijala glavu sedela je bez reči i samo prevrnula očima.

Mnogi su, u prvi mah, pomislili da je i Vilov postupak bio namešten, ali njegov prostački komentar i rečnik koji nije primeren dodeli Oskara je pokazao suprotno. Među šokiranima je bio i Pirs Morgan, čuveni britanski voditelj koji je ovo opisao kao najružniji trenutak u 94 godine dugoj istoriji slavne nagrade. Ipak, on tvrdi da zna šta je jednog od najvećih filmskih glumaca svih vremena dovelo do toga.

Pirs je, pre nekoliko godina, intervjuisao Džejdu Smit, a Vil se tada pojavio, bez ikakve najave. Došao je da podrži ženu.

"Nisam bio siguran kad si ti u pitanju.... UOPŠTE NISAM BIO SIGURAN!", rekao je Pirsu. Morgan opisuje Vila kako stoji na samo nekoliko centimetara udaljenosti i čeličnim pogledom ga strelja pravo u oči. Kaže kako je to trajalo nekoliko dugih, neprijatnih sekundi. A onda se, na kraju, osmehnuo: "Ali sad mi se sviđaš."

vil smit i dzejda
Profimedia 

Pre samog intervjua, glumac je uputio još jedno upozorenje: "Nemoj da mi nerviraš ženu, gospodine Morgan, neću ti se dopasti kad se naljutim." Nešto kasnije, u razgovoru,  čuo je od Džejde objašnjenje ovako zaštitničkog ponašanja.

"Vil je ušao u moj život u trenutku kad nisam videla lepotu u sebi, ali on jeste. Video je nebrušeni dijamant. Podigao me je sa dna, skinuo prašinu sa mene i rekao - `ja ću ti pomoći da zablistaš, devojko.` Prolazila sam jedan stvarno težak period, a on je oko mene stvorio bezbedan prostor u kojem sam mogla da ozdravim, porastem i definišem sebe." 

Vil i Džejda su već dugo u braku, imaju dvoje dece, prošli su mnogo toga.  Morgan kaže da razume Smita, koji je na dodeli Oskara ustao da brani svoju ženu. Branio je onu sa koje je skinuo prašinu kad je prolazila kroz teške trenutke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna