Ljubavna priča Nataše Bekvalac i Danila Dače Ikodinovića ličila je na pravu bajku, ali s tužnim krajem. Par, koji su mnogi smatrali jednim od najlepših na našoj javnoj sceni, nakon pet godina braka razveo se 2011. i to nakon teške saobraćajne nesreće koju je vatrpolista doživeo i koja mu je zauvek promenila život.

Ostali su dosledni da o razlozima za razvod ne govore za medije jer je oboma interes njihove ćerke Hane na prvom mestu. Iako su i pevačica i vaterpolista krenuli dalje, vaspitanje naslednice im je prioritet, o čemu se ona sama pohvalila na Tik-Toku.

Naime, Natašina i Danilova ćerka je napisala kako ima najbolje roditelje na svetu a to je pevačicu podstaklo da na svom profilu objavi fotografije i snimak bivšeg supruga. Mnoge je ovaj njen potez iznenadio, s obzirom da od razvoda nije objavljivala ništa što ima veze s bivšim suprugom.

dača ikodinović nataša bekvalac instagram/bekvalceva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna