Jedna od naših najboljih sportiskinja Ivana Vuleta, devojačko Španović, u martu je osvojila zlato na Svetskom prvenstvu koje je održano u Beogradu, a posle ovog fantastičnog uspeha odlučila je da otputuje na Maldive sa suprugom Markom.

Atraktivna sportistkinja pokazala je zavidnu liniju, a na Instagramu je podelila zanimljive trenutke koje je doživela. Pored sunčanja i relaksacije Ivana se vozila paraglajdingom, ali i uživala u pecanju.

"Drugi najdraži momenat iz marta 2022. godine. Uvek sam srećna da vidim draga lica i moje omiljeno mesto", napisala je Ivana.

Iako Ivana ne voli mnogo da priča o privatnom životu, zna se da se za Marka udala u oktobru 2021. godine, uzela je njegovo prezime što mnoge zbunjuje kada je na takmičenjima, a o početku njihove veze svojevremeno je za Srpski telegraf izjavila.

„Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim“.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna