Za pevačicu Katarinu Grujić i njenog supruga, fudbalera Marka Gobeljića, 15. decembar zauvek će biti najvažniji datum u kalendaru životnih događaja. Tada su postali roditelji i kada su videli svoju devojčicu, emocije nisu uspeli da zadrže, a ponosni otac ni suze radosnice. Ćerka je kruna njihove velike ljubavi, a Kaćina venčana kuma Andreana Čekić otkriva da su emocije među njima jake i da su istinski srećni.

"Kaća je mnogo zaljubljena u Marka, zaljubljena je i sada u Katju i mnogo je srećna", rekla je Andreana koja bebu još uvek nije videla.

"Nisam još bila da vidim Katju. Kada bude prošlo mesec dana, kako i dolikuje po nekom običaju, otići ću. Iskreno da kažem, plašim se jer imam mnogo nastupa, često sam među narodom. Ne daj Bože da odem tamo pa da joj prenesem korona virus. Sačekaću da to prođe, pa onda idem da je vidim",  rekla je Čekićeva za "Informer" i otkrila da se Kaća odlično snašla u najvažnijoj životnoj ulozi.

"Čujem se sa Kaćom svaki dan, gledam sličice. Njoj to lako ide, imala sam takav utisak i dok je bila trudna. Ne znam šta će biti sa mnom kada ostanem trudna, imam utisak da će 10 ljudi morati da bude oko mene", bila je iskrena Čekićeva.

Kaća i Andreana su godinama bliske, a kumstvo je bio logičan nastavak njihovog prijateljstva

"Andreana je jedna od mojih najbližih prijateljica i osoba od poverenja, ne znam ko bi bolje od nje obavljao tu funkciju. Ona i Markov kum Jovan bili su pravi tandem na svadbi. Što se poklona tiče, od Andreane sam dobila divan skupoceni prsten, a muzika je došla usputno", rekla je nakon venčanja Kaća.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna